Oportunitati de grup

Avantajele primare sunt dedicate reducerii costurilor totale ale afacerii si pentru cresterea profitabilitatii, atat pentru cumparator cat si pentru vanzator, in cadrul retelei noastre.

Inca din 2012, am dovedit ca insumarea puterii de cumparare ale companiilor individuale de productie si conducerea achizitiilor catre o retea bine determinata si calificata de furnizori, va duce la economii de costuri, relatii mai productive si nenumarate beneficii.

Clientii pentru care lucram se impart in doua grupuri: membrii nostri care achizitioneaza materii prime, componente si servicii de afaceri si furnizorii nostri aprobati, care le furnizeaza aceste bunuri si servicii. Scopul nostru este de a oferi cel mai eficient mediu economic pentru ca procesul de vanzare – cumparare sa se imbunatateasca.

Pentru partenerii nostri oferim un grup de elita de furnizori aprobati, care au fost auditati pentru a asigura servicii si calitate neegalate si ofera programe agresive de reducere a costurilor cat si servicii cu valoare adaugata. Partenerii nostri au de asemenea acces la o retea nepretuita de gestionare profesionala a cheltuielilor, acoperind domenii industriale diverse, in care pot colabora si pot face schimb de bune practici si isi pot perfectiona abilitatile lor profesionale.

Pentru furnizorii nostri, vom crea un ciclu de vanzari extrem de eficient. Managerii nostri regionali asigura accesul la buyerii nostri sau catre factorii de decizie cheie din cadrul companiilor partenere. Optional asiguram de asemenea intalniri “fata in fata” intre membrii care sunt consumatori de produse sau servicii specifice ale furnizorilor, precum si activitati in retea si analiza comparativa pentru  a putea construi relatii inchegate.