Supplier portofolio

Cu siguranta stiti deja faptul ca foarte putine dintre parteneriatele furnizor-client sunt egale, acest lucru se datoreaza dependentei cumparatorilor fata de furnizor, caz in care furnizorul va castiga o pozitie dominanta.
Alegerea furnizorului “ideal” este un proces indelungat si anevoios pentru orice companie deoarece implica angajarea personalului specializat in domeniul achizitiilor si formarea continua a acestuia, astfel ca necesitatile firmei sa fie satisfacute si plangerile ce pot proveni din partea oricarei parti participante la colaborare sa fie diminuate, cat mai mult posibil.

O echipa profesionista de achizitii este familiarizata cu analizarea furnizorilor, activitate pe care o efectueaza cu profesionalism, punand accent pe fiecare element in parte si are criterii de selectie stabilite dupa anumite standarde.
Noi avem un portofoliu vast care este format dintr-o baza de date a furnizorilor de calitate, realizata in urma efectuarii cercetarilor de piata. Furnizorii sunt atent selectionati in functie de procesele de productie, fiind urmarita satisfacerea cerintelor companiei dumneavoastra si imbunatatirea continua a raportului calitate-pret. Pentru clientii premium, echipa noastra va analiza atat elementele descrise mai sus, cat si liniile de productie.

Supplier portofolio pe care echipa noastra il poate asigura este cu mult mai complex decat cel pe care buyer-ul din compania dumneavoastra vi l-ar putea efectua.